COMFORT HOME
Още за проекта...   Разпределение на апартаментите

Драгалевци-"Comfort Home" - модерна градска архитектура, пренесена в кв. Драгалевци в полите на Витоша. Това е поредният наш проект, символ на стилна и функционална среда за живот, предназначена за съвременния градски човек!

Драгалевци- "Comfort Home" – многофамилна жилищна сграда с 23 апартамента и 19 външни паркоместа разположени в тихата вилна зона на квартал Драгалевци, на 15 минути от центъра, в близост до автобусна спирка и детска градина. Модерната архитектура с всички удобства на едно съвременно жилище е съчетана с чистия въздух, тишината и панорамните гледки в полите на Витоша за един различен начин на живеене – в града, но сред природата. Фасадите, съчетани с естествено дърво, излъчват топлината необходима за всеки дом. На километър от комплекса се намират множество световно известни търговски вериги, като: IKEA, PRAKTIKER, CARREFOUR и много други. Немска червена тухла, изолация Bаumit, блиндирани врати, модерен асансьор и луксозни общи части, допълват модерната визия на сградата.

В сградата са ситуирани 16 бр. апартаменти и 7 бр. ателиета, разположени на нива сутерен, партер, три жилищни етажа и тавански етаж-жилищен, без скосявания. В сутерена са проектирани мазета, както и три приземни ателиета с излаз на тераса на кота терен от северозападната фасада на сградата. На етажи първи/партер/, втори, трети, четвърти са разположени по 3 апартамента, 1 ателие и 1 студио. Всички апартаменти са с балкони или тераси.

Пешеходният подход към сградата е от улицата, а автомобилният е от към тупик в западния край на парцела. На ниво терен са осигурени 19 паркоместа за жителите в сградата и 3 паркоместа места за посетители от към улицата.

Отоплението ще бъде с индивидуални газови котли за всеки апартамент, като освен това в част "електро" са предвидени мощности и табла за ел.бойлери.

Конструкцията е монолитна, смесена стоманобетонна, с тухлени външни и преградни стени, с външна и вътрешна мазилка.

Предвидени са ефективни материали за влаго- и топлоизолация, за защита от топлинни мостове. Покривът е от плоска стоманобетонна плоча с външно водоотвеждане и топлоизолация, съгласно покривни архитектурни детайли.

Всеки апартамент в сградата е уникален – можете да се запознаете в детайли с всяко жилище.

Галерия