COMFORT HOME » КОМФОРТ ХОУМ » Етаж 1
Етажи : Етаж 1 Етаж 2 Етаж 3 Етаж 4 Етаж 5 Паркинг Ситуация Приземен етаж
апартаменти
тип статус
Апартамент 1 2 - стаен продаден
Студио 1 2 - стаен продаден
Апартамент 2 4 - стаен продаден
Апартамент 3 2 - стаен продаден
Ателие 4 2 - стаен продаден