КОНБУЛ АД
строително-инвестиционна компания

Ние сме това, което правим...

Строително-инвестиционна компания Конбул избира изключително внимателно терените, които закупува - удобни и престижни локации за живеене или за бизнес. Селектираме терени, които са най-добрата инвестиция към момента на строителството и чиято стойност продължава да расте с времето.

Така, нашите клиенти получават от нас ключ за един модерен дом и заедно с това сигурна, доходоносна инвестиция. Показателни са локациите на двата актуални обекта: Simeonovo Dream във вилната зона на квартал Симеоново и Драгалевци - Комфорт хоум в квартал Драгалевци.

Ние предлагаме модерна градска архитектура за съвременни хора. Нашите сгради безусловно се отличават от типовото ново строителство и неизменно изпъкват сред околното застрояване.

Ние не пестим средства за най-добрите разработки – ангажираме водещи имена в областта на архитектурата и държим на модерния и функционален дизайн както в екстериора, така и в интериора. Залагаме не просто на едно различно строителство, а предлагаме качествено нов стандарт и нов, съвременен начин на живот.

Актуалният дизайн и престижните локации изискват безкомпромисно качество на изпълнение и внимание към детайла. Налагането на европейските стандарти за нас е норма: ние строим единствено с висококачествени съвременни материали и контролираме прецизно всеки етап от изпълнението, за да можем гордо да заявим пред Вас - нашите клиенти, че Ние сме това, което правим!

Най-добре за нас говорят нашите проекти, с които можете да запознаете тук.